Toimitusketjun hallinta

Viimeisten 20 vuoden aikana olemme perustaneet maailmanlaajuisen toimittajaketjun, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluita, kuten jakelua, pulaa ja varastonhallintaa. Voimme hallita yli miljoonia elektronisten komponenttien varastotietoja.

Maailmanlaajuinen toimitusketju

Kilpailukykyisimpänä osana keskitymme yli 20 vuoden ajan kypsän toimitusketjujärjestelmän rakentamiseen. Tarkka valinta, laadunvalvonta ja jatkuva yhteistyö ovat 3 tärkeää seikkaa, jotka tekevät toimitusketjustamme terveen ja kestävän kehityksen. Ja jokaisessa kohdassa meillä on täydellinen käsittelyvirta. Useimmat kanavamme ovat paikallisia ja maailmanlaajuisia tehtaita, virallisia edustajia ja kukin markkinoita kaikkialla maailmassa.

Täysi valikoima elektronisia komponentteja

Alussa olimme vain pääaineena Integrated Circuit Chip. Yrityksen kehityksen aikana asiakkaiden tarpeiden ja paremman palvelun tyydyttämiseksi. Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme CPLD- tai FPGA-, MCU-, DSP- ja muisti- tai Flash-muotoihin, jotka kattavat monet valtavirran tuotealueet, kuten kuluttajatuotteet, autoelektroniikka, lääketieteelliset laitteet, viestintä, ilmailu- tai sotateollisuus jne.

Erilaisia ​​merkkejä

Ammattimaisena itsenäisenä jakelijana meillä on syvempää ymmärrystä jokaisen tuotemerkin tuotevalikoimasta ja voimme tarjota tarkat alkuperäiset tehtaan toimitustiedot. Voimme tarjota erilaisia ​​merkkejä: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON ja niin edelleen.

Vanhentunut, EOL-osien toimitus

Maailmanlaajuisen toimitusketjun ansiosta olemme aina sitoutuneet auttamaan asiakkaita löytämään nopeasti ja tarkasti vanhentuneita, käyttöiän lopussa olevia, vaikeasti löydettäviä osia. Useimmat näistä osista ovat vanhassa tasavirtalähteessä, laadunvalvonta on ratkaisevan tärkeää. Asennamme myös tarkastusprosessin: digitaalinen mikroskooppi visuaalista testausta varten, alkuperäispakkauksen ja etiketin tarkastus, toimintatesti, röntgentesti jne.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Tietosuojalausunto | Käyttöehdot | Laatu takuu

Top