Tietosuojalausunto

1. sivuston sisällön käyttö

zhong hai sheng

verkkosivusto varaa oikeuden tulkita tämän sivuston sisältöä ja tämän sivuston sisältöä vain henkilökohtaiseen käyttöön.tekijänoikeus- ja muiden omistusoikeusilmoitusten sisältämää sisältöä tulee kunnioittaa ja kopio on säilytettävä.jos sivuston sisältö ilman oikea lausunto, ei tarkoita, että sivustolla ei ole oikeuksia, ei tarkoita, että sivusto ei vaadi oikeuksia, ja sinun tulee kunnioittaa hyvän mielen periaatetta ja sisällön laillisia etuja laillisessa käytössä. Et saa millään tavalla muokata, kopioida, näyttää julkisesti, julkaista tai jakaa tällaisia ​​materiaaleja tai muuten käyttää niitä mihin tahansa julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen.kiellä mitään näistä materiaaleista millä tahansa muulla verkkosivustolla tai muussa painetussa mediassa tai verkkotietokoneympäristössä.sivuston sisältöä ja muokata muotoa tekijänoikeuslain mukainen oikeudellinen suoja, kaikki luvaton käyttö voi muodostaa tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muita laillisia oikeuksia. Jos et hyväksy tai riko näitä ehtoja, lupasi käyttää sivustoa lopetetaan automaattisesti, ja sinun on välittömästi tuhottava kaikki ladatut tai tulostetut materiaalit.

2.tiedotussivusto

tämän sivuston sisällön saatavuus ilman minkäänlaista takuuta.ei takaa ehdotonta tarkkuutta ja täydellisyyttä.sivuston tuotteita, teknologioita, ohjelmia, hintoja ja jakoa voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.sivuston sisältö saattaa olla vanhentunut, zhong hai sheng.ei sitoumusta päivittää niitä.powered tiedotus voi olla paikallisessa edelleenkään voi saada tuotetta, prosessia tai palvelua, voit hakea zhong hai sheng liikekontakteja ja jakelijaa.

3.käyttäjien kommentit

muiden tietosuojamääräysten lisäksi, jos lähetät tai lähetät sivustolle materiaalia, tai yhteystietoja (jäljempänä yhteisesti "tiedot") pidetän ei-luottamuksellisina ja ei-omistusoikeudellisina. Tämän sivuston käyttö ei riko lakeja, säädöksiä ja julkista moraalia, ei postissa tai postista tai lähetä laitonta, uhkaavaa, herjaavaa, herjaavaa, säädytöntä, pornografista tai muuta laitonta materiaalia.jos ihmisillä on tietoa ja vaikutusvaltaa, on näyttöä varoituksesta tai vastalauseesta tälle sivustolle Voit vapaasti poistaa viestin tai rajoittamattoman tietojen keskeyttämisen verkkoselaimella ilman ennakkosuostumusta, ei velvollisuutta lähettää ilmoitusta, tilanne on vakava, tämä sivusto voidaan poistaa käyttäjältä.

4.käyttäjät vaihtavat sisältöä

zhong hai sheng pystyy valvomaan tai arvioimaan käyttäjää lähettämään tai lähettämään viestejä tai kommunikoimaan yksinomaan toistensa kanssa millä tahansa vastuualueella, mukaan lukien mutta ei rajoittuen chat-huoneisiin, zhong hai sheng -foorumiin tai muihin käyttäjien keskusteluihin ja kaikkiin vaihtoihin. of content.zhong hai sheng ei ota minkäänlaista vastuuta tällaisen vaihdon sisällöstä riippumatta siitä, aiheuttavatko ne kunnianloukkausta, yksityisyyttä, säädyttömiä tai muita ongelmia.zhong hai sheng säilytetään, kun ne löydetään, ja niitä voidaan pitää loukkaavana, herjaavana, siveetöntä tai muuten vastenmielistä sisältöä koskeva oikeus saada tietoa.

5.sivusto, josta voit ladata ohjelmiston käytettäväksi

jos lataat ohjelmiston käytöstä ohjelmiston noudattamaan ohjelmiston käyttöoikeussopimusta tuomaan kaikki ohjelmiston käyttöoikeusehdot.kun luet ja hyväksyt ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ennen kuin säännökset eivät välttämättä lataa tai asenna ohjelmistoa.

6.linkit kolmansien osapuolien verkkosivustoille

sivustolinkit kolmansien osapuolien verkkosivustoille vain helpottamaan sinua.jos käytät näitä linkkejä, poistut sivustolta.zhong hai sheng ei ole tarkistanut kolmansien osapuolten sivustoja, nämä sivustot ja niiden sisältö eivät ole hallinnassa, ilman vastuuta.if päätät käyttää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille, niiden mahdolliset seuraukset ja omasi riskit.

7.vastuun rajoitus

zhong hai sheng ja sen toimittajat tai mainittu kolmas osapuoli eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, menetetyt voitot, menetetyt tiedot tai vahingon aiheuttama liiketoiminnan keskeytys), riippumatta siitä, onko tällainen vahinko aiheellista käyttöä vai ei voi käyttää verkkosivustoa, ja sivusto linkit mihin tahansa verkkosivustoon tai mihin tahansa sellaisiin sivustoihin sisältyviin tietoihin, ja riippumatta siitä, onko niillä sopimus, vahingonkorvaussopimus tai muu laillinen perusta etukäteen ja tämä on ollut tällaista vahinkoa voi tapahtua neuvoja.jos käytät tätä sivustoa seurauksena laitteiden ylläpitoon, korjaukseen tai korjaamiseen tarvittavista tiedoista, sinun tulee olla tietoinen omasta on kannettava kaikki niistä aiheutuvat kustannukset.zhong hai sheng seuraavissa tilanteissa ilman vastuuta:verkkopalveluntarjoajan tiedonsiirto (zhong hai sheng. ja sen valtuutettu henkilö)muu kuin aloitettu;tietojen siirto, reititys, liitettävyys ja tallennus tapahtuu tarvittavan automaattisen teknisen prosessin avulla, verkkopalveluntarjoajan valinta;muiden automaattisen vastauksen vaatimusten lisäksi verkkopalveluntarjoaja ei valitse näitä tiedontarjoajia ja vastaanottajia;verkkopalveluntarjoajan järjestelmä tai verkon välittäjä tai tietojen tilapäinen tallennus lomakkeen kopio, normaalioloissa ei muu henkilö kuin aiottu vastaanottaja on saanut varatun ajan vain aiottua vastaanottajaa tarjotakseen pääsyn tiedonsiirtoon, reitittämiseen tai liittymällä kohtuulliseen aikaan; järjestelmän tai verkon kautta tiedon sisältö ennallaan.

8. yleiset periaatteet

zhong hai sheng voi muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. sinun tulee käydä tällä sivulla ymmärtääksesi nykyiset ehdot, koska nämä ehdot liittyvät läheisesti sinuun. Tietyt näiden ehtojen määräykset voivat olla joillakin sivuilla nimenomaisesti määritellyillä oikeudellisilla huomautuksilla tai korvatuilla ehdoilla.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Tietosuojalausunto | Käyttöehdot | Laatu takuu

Top