Ylimääräinen materiaalihallinta

ZHONG HAI SHENG Technologies tarjoaa useita ratkaisuja ylimääräiseen elektroniikkavarastoosi. Olipa sinulla vanhentuneita osia tai ylijäämäisiä elektronisia komponentteja, meillä on yli 20 vuoden asiantuntemus, joka auttaa sinua löytämään oikean strategian.

Yrityksemme työskentelee laajan valikoiman komponenttien kanssa, mukaan lukien uudet ja vanhentuneet puolijohteet, liittimet, terminaalit, sotilaalliset komponentit, passiivit, diskreetit, diodit, aktiivit, kytkimet, releet, suorittimet, kiintolevyt, näytöt ja paljon muuta.

Jotta voimme parhaiten palvella tarpeitasi, meillä on kolme ohjelmaa, joista valita. Jokainen ratkaisu voidaan räätälöidä sinulle hyödyksi:

Ylimääräiset sähköisen varaston eräostot

Eräostoratkaisu toimii hyvin yrityksille, jotka haluavat vapauttaa tilaa ja saada rahat takaisin. ZHONG HAI SHENG tarkistaa ylijäämäluettelosi ja ilmoittaa sinulle 48 tunnin kuluessa tarjouksen kera.

Rivi riviltä -myynti

Linja riviltä -ohjelmamme on loistava vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat pitää varastonsa käsillä. Käytämme maailmanlaajuista tietokantaamme varastosi lähettämiseen, jotta saat parhaan tuoton. Kun löydämme ostajat, voit lähettää meille ja me hoidamme loput. Se on yksinkertaista!

Lähetysluettelo

Materiaalin pitäminen käsillä ZHONG HAI SHENG Technologiesin avulla varmistaa, että materiaalisi lähetetään, lasketaan ja sitten liitetään täällä ilmastoiduissa varastossamme. Tämän vaihtoehdon etuna on takaisin saatu varastotila ja mahdollisesti suurempi taloudellinen tuotto selvitystilaan verrattuna. Jos yrityksesi vaatii osia takaisin, ilmoita siitä meille, niin lähetämme ne sinulle takaisin ilmaiseksi!

Hallitse ylimääräistä varastoasi

Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, ZHONG HAI SHENG Technologiesin asiantuntijoiden antaminen hallita ylimääräistä varastoasi vähentää varastosi tilaa, yrityksesi taloudellista tuottoa ja älkäämme unohtako ympäristöystävällisyyttä. Kun et romuta ylimääräistä elektroniikkavarastoasi ja osallistut sähköisen jätteen määrään, kierrätät!

Lataa varastoluettelosi

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Tietosuojalausunto | Käyttöehdot | Laatu takuu

Top