Yrityksen profiili

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED tarjoaa valmistustoimitusketjun hallintaa ja palvelua. Olemme sitoutuneet One Stop BOM Supply -palveluun vuodesta 2000 Shenzhenissä, mukaan lukien elektroniset komponentit, kuten integroitu piiri, liitin, rele, kondensaattori, vastus, moduuli, anturi, kristallioskillaattori, diodi, muistit, induktori jne. Pääkonttori on Shenzhenissä ja sillä on sivukonttoreita Hongkongissa, Guangzhoussa.

Kokenut ja laadukas myyntitiimi, ostotiimi ja laadunvalvontatiimi saavat jatkuvasti tunnustusta asiakkailtamme. Kuluneiden vuosien aikana liiketoiminta-alueemme on laajentunut kotimaisesta yli 30 maahan ympäri maailmaa. Keskitymme paikallisten ja globaalien spot-resurssien integrointiin ja rakennamme itsenäisiä ja vakaita jakelukanavia. Tilauspuolella perustettiin ammattitaitoinen ja vastuullinen laadunvalvontatiimi, joka sisältää visuaalisen tarkastuksen, merkintätestauksen, sähkötestauksen ja röntgentestauksen. Tämä antaa meille luottamusta tarjota korkealaatuisia tuotteita

Rikas tuoteketju antaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaita eri aloilla, mukaan lukien: armeija, autoteollisuus, lääketiede, kulutuselektroniikka, teollisuusohjaus, esineiden internet, uusi energia ja viestintä jne. Voimme tarjota nopean logistiikan toimituksen, vaihtoehtoisten osien ehdotuksen, kustannusten hallinnan ja varaston kierrätykseen.

Kuten vanha sanonta Kiinassa: 精诚所至,金石为开 (Vilpittömyys on avain menestykseen) ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY pyrkii olemaan aito kumppani auttamaan asiakkaitamme.

Tiimimme

toimitusjohtaja

MR. HAI CHENG GUO

Vuonna 2003 herra Guo kosketti ensimmäistä kertaa IC-elektroniikkakomponentteja. Ensimmäisen 7 vuoden aikana hän opiskeli kaikenlaisia ​​elektronisia komponentteja, vuoteen 2010 asti ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY rakennettiin Shenzheniin palvelemaan paikallisia tehtaita, pääaineenaan paikallista liiketoimintaa. Globalisaation ja Internetin kehittyessä hän huomasi, että globaaleilla markkinoilla on valtava potentiaali, minkä vuoksi ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY laajeni maailmanlaajuisille markkinoille vuonna 2013.

Ulkomaan myyntipäällikkö

Mr. Jess

Jess työskenteli myynnin parissa vuodesta 2014. Vuosina 2014-2017 hän työskenteli pankissa myyjänä, mutta hän ei ollut tyytyväinen tylsään työhön pankissa. Vuoden 2017 jälkeen hän liittyi ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY:hun ulkomaanmyyntinä. Kuluneiden vuosien aikana positiivinen ja innostunut työasenne sai hänet vahvistamaan asiakkaita ja työtovereita. Vuodesta 2021 hänestä tuli ulkomaanmyyntitiimin johtaja.

Ostopäällikkö

Mr. Danny

Danny oli vanhempi ostaja, vaikka hän on nuori, hänellä oli yli 10 vuoden kokemus maailmanlaajuisista elektroniikkakomponenteista. Danny on vuosien ajan sitoutunut kehittämään ja luomaan itsenäisiä toimituskanavia sekä suhteita paikallisiin, maailmanlaajuisiin jakelijoihin ja tehtaisiin. Varmistaaksemme, että voimme tarjota parempia tarjouksia ja runsaan tuotevalikoiman.

QC Manager

Miss. Zhang

Neiti Zhang työskenteli testauslaboratoriossa ennen ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY . Hän ymmärsi syvällisesti visuaalisen tarkastuksen, merkintätestauksen, röntgentestauksen, sähkötestauksen ja röntgentestauksen. Ammattimaisuus ja vastuu teki hänestä testauspäälliköksi vuonna 2019. Nyt hän johtaa tiimiä, joka varmistaa tuotteidemme laadun monimutkaisen työn aikana. ja muuttuvat markkinat.

Talouspäällikkö

Miss Aeilmmee

Neiti Aeilmmee työskenteli pankissa 5 vuotta. Ja nyt hän on pääaineenaan erilaisia ​​taloushallintoa ja kirjanpitoa.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Tietosuojalausunto | Käyttöehdot | Laatu takuu

Top